Posts From the monthly archives: "February 2020"

Den 27 februari fanns Blue-medlemmen 3dVision på plats under Blue Science Parks kunskapsfrukost på temat samhällsbyggnad, för att visa exempel på hur man kan använda 3D-teknik för visualisering vid nyproduktion av bostäder. 3dVision är en Karlskronabaserad designstudio som gör fotorealistiska renderingar och är specialister på virtual reality…(Read More)

Rekryteringsfrågan är en utmaning för många företag och för att hjälpa sina medlemmar att marknadsföra tjänster och locka till sig talanger startade Blue Science Park, NetPort Science Park och Techtank en jobbplattform. Och visst är Blekinge fullt av möjligheter och tillväxt! Sen starten i oktober…(Read More)

Varje år drabbas 25 000 personer i Sverige av stroke. Förutom stort mänskligt lidande kostar det samhället minst 16 miljarder kronor varje år. Nu undersöks förutsättningarna för att genom innovationsupphandling radikalt förbättra akutvården för stroke. I januari ändrade Socialstyrelsen sina riktlinjer för strokev…(Read More)

Vad innebär digitaliseringen för min organisation? Hur ska vi strukturera det digitala transformationsarbetet och gå från analogt arbetssätt till digitalt? Vilka nya möjligheter kring affärer och produkter skapar digitaliseringen? Det här var några av frågeställningarna när ett trettiotal deltagare samlades på Blue Science Parks…(Read More)

  • CoSkill - behovsanpassad kompetensutveckling inom digitalisering
  • Innovation Day 2020 ställs in
  • Truesec i sin största rekryteringsansats
  • Vi bygger en park för framtiden
  • Nationellt ledande inom hälso- och idrottsteknik – mål för ny blekingesatsning
X