Nätverk och matchning

Vi är också en mötesplats. Här genomförs aktiviteter som underlättar för din organisation att komma i kontakt med exempelvis ledande forskare, studenter, kunder eller andra aktörer i din värdekedja. Här kan du också ingå i nätverk eller arbetsgrupper som samlas och samverkar kring olika gemensamma utmaningar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kom i kontakt med en forskare på BTH

Behöver du komma i kontakt med spännande kompetens på Blekinge Tekniska Högskola? Vi löser det åt dig! Bara ta kontakt via knappen nedan så ser vi till att du ni får en konstruktiv och prestigelös dialog och ett samtal där den grundläggande matchningen redan är genomförd. Game, set, match!

Kom i kontakt med oss så hjälper vi dig vidare!

Marine Technology Center of Sweden

Marine Technology Center of Sweden möjliggör ett säkert och grönt Europa. Med ett fokus på havsbaserad energi, försvar och hållbara havsmiljöer är vi ett ekosystem som inspirerar till innovation och tillväxt inom marin teknik. Tillverkar du produkter eller tjänster som tillämpas i havsmiljö? Pluggar du marinteknik på BTH? Då hälsar vi dig varmt välkommen ombord.

Samarbeta med studenter

Det finns många möjligheter för dig eller ditt företag eller organisation att samverka med studenter, Bland annat genom examensarbete, praktik eller projekt. Ett samarbete som alla parter tjänar på!. En student kan bidra till nya kreativa lösningar för ditt företag – studenten ges möjlighet att testa sina kunskaper samt möjlighet att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Är du nyfiken på hur det skulle kunna vara att ta emot en student på ditt företag eller i din organisation? BTH har tagit fram en broschyr om just detta, ”Att samarbeta med studenter”, du kan ladda ner den här. Har ni en idé eller ett förslag på uppdrag som skulle passa för ett studentprojekt, examensarbete eller praktik? Vi har kontaktvägar till rätt funktion på BTH, det vill säga den som hjälper dig att hitta studenter som matchar just ditt uppdrag.

Alternativt kan du annonsera på BTH:s annonsportal som du hittar här.

Event

Dec
1

AI Lab på The Pot

Dec
08

AI Lab at The Pot

nov
29

Välkommen på onsdagslunch!

Dec
6

Framtidssäkra din verksamhet

Kontakt

Kontaktpersoner som har ansvar för Test & utveckling

Skriv till oss

Fält markerade med en * är obligatoriska

Tech Concept Lab Hackaton x Cleura och BBI

Nationella säkerhetsdagen – därför är den viktig

Blue Science Park stod värd för prisutdelning av innovationspriset från stiftelsen Skapa

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.