BSP Nätverk Och Matchning

Nätverk och matchning

Vi är också en mötesplats. Här genomförs aktiviteter som underlättar för din organisation att komma i kontakt med exempelvis ledande forskare, studenter, kunder eller andra aktörer i din värdekedja. Här kan du också ingå i nätverk eller arbetsgrupper som samlas och samverkar kring olika gemensamma utmaningar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kom i kontakt med en forskare på BTH

Behöver du komma i kontakt med spännande kompetens på Blekinge Tekniska Högskola? Vi löser det åt dig! Bara ta kontakt via knappen nedan så ser vi till att du ni får en konstruktiv och prestigelös dialog och ett samtal där den grundläggande matchningen redan är genomförd. Game, set, match!

Kom i kontakt med oss så hjälper vi dig vidare!

Samarbeta med studenter

Det finns många möjligheter för dig eller ditt företag eller organisation att samverka med studenter, Bland annat genom examensarbete, praktik eller projekt. Ett samarbete som alla parter tjänar på!. En student kan bidra till nya kreativa lösningar för ditt företag – studenten ges möjlighet att testa sina kunskaper samt möjlighet att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Är du nyfiken på hur det skulle kunna vara att ta emot en student på ditt företag eller i din organisation? Har ni en idé eller ett förslag på uppdrag som skulle passa för ett studentprojekt, examensarbete eller praktik? Vi har kontaktvägar till rätt funktion på BTH, det vill säga den som hjälper dig att hitta studenter som matchar just ditt uppdrag. Alternativt kan du annonsera på BTH:s annonsportal. Du hittar information här.

Kontakt

Kontaktpersoner som har ansvar för Nätverk och Matchning

Skriv till oss

Fält markerade med en * är obligatoriska

Search

Framtidens marina innovation diskuteras under Marine Innovation Day 2024

Därför är cybersäkerhet viktigt – såhär kommer du igång 

Tech Concept Lab i samarbete med världsledande företag i Kalifornien

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.

Framtidens marina innovation diskuteras under Marine Innovation Day 2024

Därför är cybersäkerhet viktigt – såhär kommer du igång 

Tech Concept Lab i samarbete med världsledande företag i Kalifornien