Marin-onsdag

Välkommen till Marin-onsdag den 26 april!

apr
26

Välkommen till Marin-onsdag den 26 april!

Marin-onsdag är mötesplatsen för alla oss som arbetar, studerar eller har intresse inom det marintekniska området. Den 26 april ses vi under enkla former på Marinmuseum för att utbyta tankar. Vi minglar och avnjuter mat och dryck på Skeppsgossen.

Restaurangen erbjuder husmanskost inkl. kaffe för 135 kr. Bordsvatten ingår och det finns även ett varierande utbud av drycker att beställa. NKT bjuder dig som studerar på programmet Civilingenjör i marin teknik på mat.

Anmäl dig senast fredag den 21 april.

Väl mött på Marin-onsdag!
Marinmuseum, Marine Technology Center of Sweden och Blue Science Park i samarbete med Skeppsgossen.

Om marin-onsdag
Marin-onsdag är ett återkommande event som hålls under enkla former på Marinmuseum. Vi utbyter tankar, minglar, avnjuter mat och dryck samt lyssnar på det företag som står värd för kvällen.

Se filmen från vår förra Marin-onsdag! 🎥

Eventet är en del av projektet Marinteknisk kraftsamling i Blekinge. Finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Blekinge, Karlskrona kommun och Blue Science Park.

Marin-onsdag

Datum:

26

apr

Tid:

17:00–19:00

Plats:

Marinmuseum

Organisatör:

Marine Technology Center of Sweden

Fler event

SKAPA-PRISET Blekinge län 2023

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris och har delats ut årligen i över 30 år. Priset delas ut på länsnivå och nationell nivå. Syftet med priset är att uppmärksamma och ge ekonomiskt stöd åt idérika personer så att de kan fortsätta att utveckla sina uppfinningar.

Fujitsu inleder stort samarbete med marknadsledande Truesec

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.