Utbildningsprogram

Digitaliseringens mörka baksida

jan
31

Digitaliseringens mörka baksida

Hur ska du som ledare gå till väga för att säkert digitalisera verksamheten i ditt företag? 

Att digitalisera funktioner, processer och lösningar kan korta ledtider, sänka kostnader och skapa starkare erbjudanden. Men med en ökad digitalisering av verksamheten följer också en allt större risk att bli utsatt för allvarlig cyberbrottslighet – med allvarliga konsekvenser som följd. Därför måste digitaliseringens göras på ett säkert sätt.

Vad behöver just du som företagsledare veta och tänka på för att ditt företag ska kunna utnyttja potentialen i digitaliseringen utan att riskera den egna eller kunders digitala säkerhet?

Välkommen att delta i en kort och effektiv sammankomst som rymmer föreläsning, diskussion och erfarenhetsutbyte samt konkret arbete med ditt eget företag.

Målgrupp: Företagsledare, IT-chefer eller ägare av små och medelstora företag som vill bättre förstå säkerhetsaspekterna av en ökad digitalisering av verksamheten.

Sammankomsten leds av Christian Svensson och Mikael Lagström från TrueSec – ett internationellt ledande företag inom cybersäkerhet.

Datum: 31 januari

Tid: 09:30 – 12:00

Frukost serveras från kl 09:00

Plats: Blue Science Park, Campus Gräsvik 2, Karlskrona. Lokal Open Arena.

Anmäl dig senast 26 januari.

Programmet är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank och NetPort Science Park, med finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Blekinge.

Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Blekinge Logotyp

Utbildningsprogram

Datum:

31

jan

Tid:

09:30–12:00

Plats:

Blue Science Park, Campus Gräsvik 2, Karlskrona. Lokal Open Arena.

Organisatör:
Fler event
Sök

Säkra din plats i kostnadsfri cybersäkerhetsutbildning

Nationella säkerhetsdagen – därför är den viktig

Digital Content Producer för Marine Technology Center of Sweden

MTC expanderar och söker nu en passionerad Digital Content Producer som brinner för att förmedla komplext budskap genom text och kreativa digitala medier!

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.