Medlemsnyhet: Truesec och Atea – årets partner på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Igår den 22 september sändes Microsoft Sveriges Partner Inspiration Day. Över 250 svenska partnerorganisationer till Microsoft deltog under eventet för att ta del av Microsofts framtidsspaningar, information om Microsofts datacenterlansering samt uppdateringar om den senaste tekniken. Under evenemanget belönade Microsoft även 13 partnerföretag som utmärkt sig under föregående år. Bland årets vinnare finns två Blue Science Park-medlemmar: Truesec och Atea.

– Partner Inspiration Day är en av årets höjdpunkter och ett tillfälle att hylla det jobb som gjorts av våra partners under året som gått. Jag vill passa på att tacka Microsofts fantastiska partnernätverk för allt engagemang och arbete under de utmaningar som Sverige och våra gemensamma kunder har stått inför. Ni har verkligen stöttat våra kunder att skapa hybrida arbetsplatser och innovativa affärsprocesser, med hjälp av digitala verktyg. Vårt partnernätverk är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att vi ska kunna skapa nya möjligheter för Sverige genom digitalisering, säger Therese Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

Atea och Truesec bland vinnarna

Atea vann utmärkelserna Årets Transformationspartner och Årets Surface Partner medan Truesec kammade hem vinsten som Årets Säkerhetspartner. En utmärkelse som betyder mycket för Truesecs Karlskronakontor:

Mikael Lagström, Truesec Karlskrona

– Att av Microsoft få utnämningen ”Security Partner of the Year” känns oerhört hedrande och något vi såklart är både ödmjuka och tacksamma för. Riktigt roligt att se att vi blir uppmärksammade med denna utmärkelse! Vi är på rätt spår och långt ifrån färdiga! Vår passion för att förhindra och minimera skadan av datorintrång och proaktivt hjälpa våra kunder är det som tagit oss dit där vi är idag, säger Mikael Lagström från Truesec i Karlskrona.

Läs mer om alla vinnare på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Fler Nyheter

Tech Concept Lab Hackaton x Cleura och BBI

Nationella säkerhetsdagen – därför är den viktig

Blue Science Park stod värd för prisutdelning av innovationspriset från stiftelsen Skapa

Dela med dig
Dela

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.