Blue Digital Testbed

Testbädd för näringsliv, forskning och utbildning

Vi erbjuder testbädd för näringsliv, forskning och utbildning

Blue Digital Testbed

Vi erbjuder testning för näringsliv, forskning och utbildning inom: Internet of Things (IoT), Virtual Reality, Augmented Reality och Cybersäkerhet. 

Testa din innovation i Blue Digital Testbed

I Blue Digital Testbed möts företag, entreprenörer, innovatörer, forskare, studenter och offentlig sektor för att utveckla och testa sina innovationer inom digitalisering. I testbädden hjälper vi dig med projekt- och testledning.

Test av digital innovationer

Låna testbädden för utveckling, testning, validering, utbildning eller som demorum vid exempelvis kundbesök. Du slipper investera i all utrustning och kommer i kontakt med expertis som hjälper dig att testa dina innovationer.

Fritt för medlemmar

Blue Science Parks medlemmar har fri tillgång till testbädden. Är du inte medlem än? Då är det dags!

Internet of Things

Testa olika IoT-lösningar och bli kostnadseffektiv. Låna sensorer och få tillgång till IoT-plattform och radionät som LoRa, Narrow Band IoT, LTE CAT-M1 och 5G (inom kort).

 

 

Virtual Reality

Upplev 3D med den senaste VR-utrustningen för testning av VR-grafik exempelvis inom digital samhällsbyggnad eller spelutveckling.

Augmented Reality

Använd vår high-end surfplatta för testning och utveckling av tillämpningar inom AR. Perfekt vid en virtuell visning av exempelvis hus, fordon och infrastruktur i verklig miljö.

Cyber-säkerhet

Testa nya tjänster och applikationer utifrån vanligt förekommande cyberattacker. Bygg en kopia av din miljö i OpenStack och testa robusthet, identifiera sårbarheter och händelser under en attack.

Erbjudanden från medlemmar i blue science park (uppdateras):

testa hur sensorer kan effektivisera din verksamhet!

All Binary erbjuder expertis och produkter inom trafikledning och IOT. Nu erbjuds du som medlem i Blue Science Park ett förmånligt medlemspris på att börja experimentera med hur uppkopplade sensorer, dataanalys, digitalisering och förändringsprocesser skulle kunna effektivisera verksamheten eller förbättra kunderbjudandet. Med hjälp av den horisontella experimentplattformen Senseview, teknisk expertis och stöd i processledning vill bolaget hjälpa fler i regionen dra full nytta av de möjligheter som finns inom IOT. För kontakt och mer information besök allbinary.se eller senseview.se.

Kostnadsfri lagring i City Cloud!

City Network är en global leverantör av molntjänster för IT-infrastruktur (IaaS).

I vår publika molntjänst, City Cloud, kan du driftsätta alla typer av applikationer med ett par klick. I sin renaste form är City Cloud beräkningskraft, nätverk och lagring baserat på öppen källkod. Kombinerat med de verktyg som finns fritt tillgängliga på marknaden ger det dig ändlösa möjligheter att bygga, skala ut och underhålla din it infrastruktur.

Vi stöttar Testbed-projekt, studentprojekt och Blue Science Parks medlemmar med kostnadsfri beräkningskraft och lagring i City Cloud. Genom en ansökningsprocess erbjuder vi drift i City Cloud till ett värde av upp till 50 000kr.

Lär dig mer om City Cloud på citycloud.com och ansök om kostnadsfri drift på någon av  mailadresserna nedan:

Registrera dig!

Vill du bli medlem eller är intresserad av våra testbäddar? Hör av dig, vi svarar på dina frågor!

Anmäl intresse här

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kom i kontakt med någon i vår härliga personal!
Häng med, på våra sociala medier!
Search

Framtidens marina innovation diskuteras under Marine Innovation Day 2024

Därför är cybersäkerhet viktigt – såhär kommer du igång 

Tech Concept Lab i samarbete med världsledande företag i Kalifornien

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.

Framtidens marina innovation diskuteras under Marine Innovation Day 2024

Därför är cybersäkerhet viktigt – såhär kommer du igång 

Tech Concept Lab i samarbete med världsledande företag i Kalifornien