Nyheter inom Samhällsbyggnad

Här hittar ni de senaste nyheterna inom Blue Samhällsbyggnad.

Workshop om stadens digitala tvilling

Den 8 oktober anordnade Blue Science Park, i samverkan med Boverket och Karlskrona kommun, en digital innovationsworkshop om hur man bäst bygger upp en digital tvilling för en stad.

Hur kan giggarna hjälpa till att lösa kompetensbristen ute hos företag?

Enligt Svenskt Näringsliv har så många som 7 av 10 företag idag svårt att rekrytera rätt kompetens. Samtidigt växer den så kallade ’gigekonomin’ och allt fler väljer att bli egenföretagare och att ’gigga’ framför en traditionell anställning. Hur kan giggarna hjälpa till att lösa kompetensbristen ute hos företag?

Stor satsning på idéutveckling i Skåne och Blekinge

Den regionala hållbara tillväxten i Skåne och Blekinge är beroende av att fler människor ges möjlighet att utveckla sina idéer och att fler nya företag etableras i regionen, vilket är av stor vikt då befintligt näringsliv drabbats hårt av Covid-19.

Ingå i en referensgrupp om Mikrolärande

I november startar det strategiska projektet Mikrolärande, inom innovationsprogrammet Smart Built Environment, temaområde ”Kunskap och kompetens”. Nu söker vi dig som vill vara med i en referensgrupp i projektet.
Sök

Säkra din plats i kostnadsfri cybersäkerhetsutbildning

PROMIS – kostnadsfria högskolekurser inom cybersäkerhet

Digital Content Producer för Marine Technology Center of Sweden

MTC expanderar och söker nu en passionerad Digital Content Producer som brinner för att förmedla komplext budskap genom text och kreativa digitala medier!

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.