Sweden Secure Tech Hub

John Olsson
John Olsson

Sweden Secure Tech Hub

Sweden Secure Tech Hub är till för att hjälpa små- och medelstora techföretag att skapa säkrare digitala produkter och lösningar, redan i design- och utvecklingsfasen. Vi erbjuder en mångfald av resurser och tjänster, allt från inspiration och utveckling av färdigheter, till konsultsupport, att utforska möjligheter och hjälpa till att hitta finansiering för att skapa utvecklingsinitiativ. Mycket av vad vi erbjuder är helt gratis för ditt företag.

Sweden Secure Tech Hub är en nationell innovationshub inom cybersäkerhet i samarbete med sex av Sveriges ledande science parks inom teknologi och digitalisering. Linköping Science Park, Lindholmen Science Park (Göteborg), Ideon Science Park (Lund), Kista Science Park (Stockholm), Luleå Science Park och Blue Science Park (Karlskrona).

Kontakt

Emma Sturesson

+46 (0) 76 136 82 06
emma.sturesson@bluesciencepark.se
Campus Gräsvik 2

371 75 Karlskrona

Sweden Secure Tech Hub

Projektnamn:

Sweden Secure Tech Hub

Mål:

Sverige Secure Tech Hub har blivit utsett av EU som en Europeisk Digital Innovationshub (EDIH). Detta innebär att vi har fått en särskild uppgift att stödja och stärka företag och samhället för att digitalisera på ett säkert sätt.

Finansiering:

Vårt arbete finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Tillväxtverket, Region Västra Götaland, Region Blekinge och oss själva.

Finansiärer

Läs mer om Sweden ICT

Partners

Kolla in våra andra kluster


Digital

Digital


Digitalisering kan ge stora vinster för individ, företag och samhälle genom effektiviseringar, nya tjänster och tillgänglighet.
Läs mer


Marin Teknik

Marin Teknik


För över 330 år sedan grundades Karlskrona just med syftet att vara Sveriges centrum för Marin teknik med skeppsvarv och flottans huvudbas.
Läs mer
Sök

Säkra din plats i kostnadsfri cybersäkerhetsutbildning

Nationella säkerhetsdagen – därför är den viktig

Digital Content Producer för Marine Technology Center of Sweden

MTC expanderar och söker nu en passionerad Digital Content Producer som brinner för att förmedla komplext budskap genom text och kreativa digitala medier!
Dela med dig
Dela

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.