Cybersäkerhet

Utbildning i Grundläggande Cybersäkerhet vid Linköpings universitet

Mar
04

Utbildning i Grundläggande Cybersäkerhet vid Linköpings universitet

Utbildningen Grundläggande Cybersäkerhet är redo att utrusta deltagare med viktig kunskap och insikter inom cybersäkerhet. I detta program kommer deltagarna att förvärva viktiga färdigheter i en alltmer digitaliserad värld och stärka organisationernas förmåga att försvara sig mot cyberhot. Skicka in din ansökan här senast den 4 mars!

I utbildningen får 100 deltagare en grundläggande förståelse för cybersäkerhet, en djupare förståelse för en del begrepp och lär sig att bidra till att skapa förutsättningar och kunskap för stärkt säkerhetsmedvetande och säkerhetskultur. Kursen erbjuds i ett hybridformat, vilket gör det möjligt för deltagare från olika delar av landet att delta. Den kommer även erbjudas i Göteborg, Lund, Stockholm, Luleå och Karlskrona. I Karlskrona erbjuds kursen via Blue Science Park. Ange då Karlskrona i anmälan.

Programmet riktar sig till små och medelstora företag med tillväxtambitioner där digital teknik är en central del av affärsmodellen. Deltagarna förväntas ha grundläggande kunskaper om IT-system, och kursen syftar till att öka deras förståelse för cybersäkerhet och hjälpa dem att utveckla en starkare säkerhetskultur inom sina respektive organisationer.

Viktiga datum

Sista ansökningsdag: 4 mars 2024

Antagningsbesked: lämnas efter 10 mars 2024

Workshop 1: 9 april, kl. 9-12

Workshop 2: 23 april, kl. 9-12

Workshop 3: 14 maj, kl. 9-12

Workshop 4: 28 maj, kl. 9-12

Inlämningsuppgift klar: 10 juni

Sweden Secure Tech Hub

Utbildningen är en del av initiativet Sweden Secure Tech Hub, där sex Science Parks har gått samman för att skapa erbjudanden relaterade till cybersäkerhet. Därför kommer utbildningen även att genomföras i Göteborg på Lindholmen Science Park, Blue Science Park i Karlskrona, Ideon Science Park i Lund, Luleå Science Park och Kista Science City.

Mer information om utbildningen hittar du här!

Cybersäkerhet

Datum:

04

Mar

Tid:
Plats:

Campus Gräsvik 2, Blue Science Park

Organisatör:

Linköping Science Park och Linköping universitet

Fler event
Sök

Säkra din plats i kostnadsfri cybersäkerhetsutbildning

Nationella säkerhetsdagen – därför är den viktig

Digital Content Producer för Marine Technology Center of Sweden

MTC expanderar och söker nu en passionerad Digital Content Producer som brinner för att förmedla komplext budskap genom text och kreativa digitala medier!

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.