Cybersäkerhet

Frukostseminarium med fokus på Europas digitala transformation

maj
30

Frukostseminarium med fokus på Europas digitala transformation

Ett av EU:s mest prioriterade mål fram till 2030 är fortsatt digitalisering och innovation. Ambition är att Europa ska vara digitalt suverän i en öppen och sammankopplad värld och att ge människor och företag möjlighet att ta vara på en mänskligt centrerad, hållbar och mer välmående digital framtid.

För att göra det har kommissionen lanserat ett ambitiöst program, kallat The Digital Decade. Programmet innehåller ett antal förslag till nya eller uppdaterade regelverk och ett stort finansieringsprogram. 

Knowit bjuder in till en serie seminarier där de diskuterar den digitala transformationen och relaterade frågor. Den 30 maj kommer de till Karlskrona och då kommer de under ett frukostseminarium att fördjupa sig i några av de kommande regelverken och bland annat diskutera den praktiska användningen av AI och vad det innebär.   

För mer information om eventet, agenda samt anmälan följ länken: https://info.knowit.se/digital-decade-seminarium

Cybersäkerhet

Datum:

30

maj

Tid:

8:00-10:00

Plats:

Blue Science Park, Open Arena, Campus Gräsvik 2

Organisatör:

Knowit Cybersecurity & Law,  Karlskrona

Fler event

SKAPA-PRISET Blekinge län 2023

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris och har delats ut årligen i över 30 år. Priset delas ut på länsnivå och nationell nivå. Syftet med priset är att uppmärksamma och ge ekonomiskt stöd åt idérika personer så att de kan fortsätta att utveckla sina uppfinningar.

Fujitsu inleder stort samarbete med marknadsledande Truesec

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.