Nyheter inom eHälsa

Här hittar ni de senaste nyheterna inom Blue eHälsa.

Stor satsning på idéutveckling i Skåne och Blekinge

Den regionala hållbara tillväxten i Skåne och Blekinge är beroende av att fler människor ges möjlighet att utveckla sina idéer och att fler nya företag etableras i regionen, vilket är av stor vikt då befintligt näringsliv drabbats hårt av Covid-19.

Webbinarie om innovationspartnerskap och strokekedja

Den 11 september arrangerade Blue tillsammans med Innovation Skåne och Upphandlingsmyndigheten ett webbinarium som handlade om vårt gemensamma utvecklingsprojekt "Strokekedjan". Missade du webbinariet? Se det i efterhand här nedan.

Nationellt ledande inom hälso- och idrottsteknik – mål för ny blekingesatsning

Blekinge satsar nu för att bli ett nav för hälso- och idrottsteknisk innovation i Sverige – ett område med enorm tillväxtpotential. Till satsningen knyts idrottsprofilen Mikael Mattsson, doktor i fysiologi och forskare vid Stanford.

Blekingeprojekt kan bidra till vård på distans av covidsjuka

På BTH och inom det Blue Science Park-ledda projektet, ”Behandling på distans”, utvecklas hjärtsviktskontroll på distans för sjukvården i Blekinge. Ett hjälpmedel som kan ställas om för beredskap i ett akut coronaläge.
Sök

Säkra din plats i kostnadsfri cybersäkerhetsutbildning

PROMIS – kostnadsfria högskolekurser inom cybersäkerhet

Digital Content Producer för Marine Technology Center of Sweden

MTC expanderar och söker nu en passionerad Digital Content Producer som brinner för att förmedla komplext budskap genom text och kreativa digitala medier!

Häng med oss in i framtiden!

Få det senaste inom innovation och kunskap i din inkorg.