Workshop på temat digitalisering i organisationen

Vad innebär digitaliseringen för min organisation? Hur ska vi strukturera det digitala transformationsarbetet och gå från analogt arbetssätt till digitalt? Vilka nya möjligheter kring affärer och produkter skapar digitaliseringen? Det här var några av frågeställningarna när ett trettiotal deltagare samlades på Blue Science Parks innovationsworkshop på temat digitalisering i organisationen. 

Workshopen den 29 januari var en del av Blue Science Parks projekt Test-arena Blekinge och arrangerades tillsammans med Blekinge Tekniska Högskola och Cybercom Karlskrona. Workshopen leddes av Christian Johansson Askling från Blekinge Tekniska Högskola och syftet var bland annat att låta deltagarna diskutera och tänka tillsammans kring vilka möjligheter det finns med digitalisering på arbetsplatsen. Men också att hitta samverkanspunkter och utvecklingsområden för möjligheter till nya affärer och produkter med digitaliseringen.

Inspirationsföreläning med Cybercom
Under ämnet ”Från analog oordning till digitalt strukturerad data som konkurrensfördel” visade Johan Persbeck från Cybercom exempel på hur data kan skapa värde på riktigt och om hur fel kan bli rätt med hjälp av AI.

Ladda ner presentationer
Missade du workshopen? Ladda ner presentationsmaterialet här nedan
Inspirationsföreläsning Cybercom 200129
BTH presentation
BTH workshop rapport 200129

 

  • PROMIS – Företagsanpassade distanskurser i informationssäkerhet
  • Digital frukost med trendspaning
  • Digital kunskapsfrukost med Test-arena Blekinge
  • ÅTGÄRDSPAKET FÖR ATT RÄDDA INNOVATIONSFÖRETAG OCH FRAMTIDENS JOBB
  • Vi ställer inte in. Vi ställer om.
X