Vi ställer inte in. Vi ställer om.

Med anledning av den svåra situation Sverige nu befinner sig i vill vi på Blue Science Park finnas på plats som vanligt för våra medlemmar. Vi värnar om att Sverige inte ska stanna upp och ställer därför om till digitalt i stället för att ställa in. 

Vi vill att Blue Science Park ska vara den självklara mötesplatsen för våra medlemmar och våra kunskapsfrukostar samlar varje vecka många människor från olika organisationer. Med tanke på det rådande läget med coronavirus väljer vi under våren 2020 att helt gå över till digitala kunskapsfrukostar. Så nu kan du delta från ditt kontor, hemmakontoret eller direkt från sängen om du känner för det. Du anmäler dig precis som vanligt via vår webb eller våra utskick. Därefter får du en inbjudan till Microsoft Teams med all information du behöver för att kunna delta i kunskapsfrukosten. Frukostmackan får du ordna själv. 😊

Vi vill hjälpa dig! 
Vi på Blue vill gärna hjälpa er medlemmar för att ni ska kunna hålla igång er verksamhet. Kontakta gärna våra affärsutvecklare för att diskutera om det är något som ni skulle vilja ha hjälp med att lösa. Kanske ser ni behov som ger nya affärsmöjligheter då efterfrågan på digitala lösningar och hemleveranser ökar? Kanske helt nya innovationer som kan utveckla er verksamhet när krisen väl är över? Hör av dig till oss!

Nedan lista uppdateras efter hand med länkar till stödjande aktiviteter hos våra medlemmar och företagsstödjande organisationer. Vi hoppas det kan vara till nytta för dig och din organisation.

Ta hand om dig!

/Magnus och teamet på Blue Science Park

Stödjande aktiviteter (uppdateras)

Experis Secure – Säkerhet för alla 
Verksamt.se – samlad information från myndigheter för företagare 
Skatteverkets samlade information för företag
Region Blekinges sida med samlade åtgärder riktat mot Blekinges företagare

 

  • CoSkill - behovsanpassad kompetensutveckling inom digitalisering
  • Innovation Day 2020 ställs in
  • Truesec i sin största rekryteringsansats
  • Vi bygger en park för framtiden
  • Nationellt ledande inom hälso- och idrottsteknik – mål för ny blekingesatsning
X