Truesec i sin största rekryteringsansats

Mitt i pågående pandemi genomför Blue-medlemmen och cybersäkerhetsexperterna Truesec sin största rekryteringsansats någonsin i bolagets historia. Sedan 2017 finns ett kontor i Karlskrona och nu söker man bland annat IT-arkitekter, penetrationstestare inom webb och infrastruktur samt seniora konsulter inom cyber security.

— Coronaviruset har långt ifrån medfört en svacka i vår verksamhet, snarare tvärtom, och vi gör nu den största rekryteringsansatsen någonsin. Vi är idag ca 125 personer fördelat på ett antal bolag och orter – och söker nu omkring 20-30 personer att anställa fördelat på de orter där personen vill arbeta. Stockholm, Malmö, Göteborg och givetvis Karlskrona, men även i USA, säger Mikael Lagström på Truesecs Karlskronakontor.

Läs mer på talangattraktion.se
Läs mer om de lediga tjänsterna hos Truesec på talangattraktion.se – jobbsajten som samlar spännande karriärmöjligheter hos medlemmar inom Blue Science Park, NetPort Science Park och Techtank.

Om Truesec
Truesec grundades 2005 och är specialiserade inom cybersäkerhet och hjälper bolag med säker utveckling av applikationer, infrastruktur, penetrationstester, säkerhetshot och utbildningar. Allt utfört av välansedda specialister som är övertygade om att säkerhet kräver en helhetsbild. Denna holistiska syn på säkerhetsarbete – hur allting hänger ihop – har gjort att man idag arbetar med samhällskritiska kunder över hela världen och är även flitigt anlitade talare på både nationella och internationella konferenser. Läs mer

 

  • Sökes: deltagare till nytt forskningsprojekt inom anpassningsbar hållbar design
  • CoSkill - behovsanpassad kompetensutveckling inom digitalisering
  • Innovation Day 2020 ställs in
  • Truesec i sin största rekryteringsansats
  • Vi bygger en park för framtiden
X