Innovationsworkshop i eHealth Innovation

Hur tar en region hand om idéer från anställda och hur kan goda idéer kan bli innovationer som driver verksamheten framåt? Det var fokus under en innovationsworkshop inom eHälsoprojektet eHealth Innovation som nyligen genomfördes på Trelleborgs lasarett. 

eHealth Innovation är ett samverkansprojekt mellan Blue Science Park och Innovation Skåne. Projektet vänder sig till de offentliga verksamheterna, Blekinges fem kommuner, Region Blekinge och Region Skåne med stöd för att öka innovationsförmågan genom innovation management och ökad kunskap/förståelse för innovationsupphandlingar.

45 medarbetare från UVA (Uppvakningsavdelningen) och operation på Trelleborgs lasarett deltog i en innovationsworkshop för att bättre lära sig jobba metodiskt med nya idéer och bättre förstå hur idéer ska tas omhand. Läs hela artikeln

 

Workshopen genomfördes med stöd av eHealth Innovation – ett e-hälsoprojekt som skapar tillväxt i företag inom e-hälsoområdet genom att öka de offentliga aktörernas innovationsförmåga.

  • Innovationsupphandling kan radikalt förbättra akutvården för stroke
  • Innovation Day 20: nytt Östersjöland Litauen, nytt spår Samhällsbyggnad och nytt eHälsopris
  • Workshop på temat digitalisering i organisationen
  • Innovationsworkshop i eHealth Innovation
  • Social stimulans för äldre med Experience Room
X