Innovation Day 2020 ställs in

Save the date: 6 maj 2021!

Med anledning av den rådande pandemin och som ett led av restriktionerna kring större sammankomster, har Blue Science Park med partners beslutat att ställa in höstens arrangemang av Innovation Day med prisutdelningarna Stena Line Propeller Prize och Länsförsäkringar BlueHealth Prize. 2021 års event kommer att arrangeras den 6 maj.

Det årliga internationella eventet Innovation Day handlar om mötet mellan företag, forskning, startups och offentlig sektor och mycket av dagen går ut på nätverkande. Med tanke på osäkerheten kring pandemins utveckling och rådande restriktioner väljer vi att inte genomföra årets Innovation Day.

—  Under Innovation Day 2019 slog vi besöksrekord med över 350 besökare och flera internationella gäster och utställare, vilket var fantastiskt kul. Nu samlar vi kraft tillsammans med våra partners och medlemmar och satsar på att arrangera ett ännu bättre Innovation Day under 2021, säger Sofie Lundmark, kommunikatör på Blue Science Park och projektledare för Innovation Day.

Innovationer prisas med Propeller Prize och BlueHealth Prize
Nomineringsslussarna till entreprenörspriserna Stena Line Propeller Prize och Länsförsäkringar BlueHealth Prize öppnar i början av 2021. Så nu finns det ännu mer tid till att finkamma Östersjöområdet och närområdet efter de bästa innovationerna inom områdena ICT, Marin teknik och eHälsa. Tre vinnare ska utses och priset är upp till 100 000 kronor.

Fler digitala upplevelser under Innovation Day 2021
Med coronapandemin kom också fler digitala event och därför öppnar vi upp för fler digitala inslag under nästa års Innovation Day. Bland annat kan dagen komma att arrangeras som en kombination mellan ett fysiskt och digitalt event.

—  Innovation Day är en viktig mötesplats i Karlskrona som vi vill bygga vidare på. I mötet mellan forskning, näringsliv och offentlig sektor kan vi skapa riktiga innovationer och därför satsar vi fullt ut på en ännu bättre upplevelse under 2021. Samtidigt kommer vi alltid att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och håller oss uppdaterade inför nästa år, säger Carl-Martin Lanér, interimsVD på Blue Science Park.

Följ oss!
Följ oss för att uppdatera dig om det senaste kring Innovation Day  på www.bluesciencepark.se

/Innovation Day-teamet

Arrangörer
Innovation Day arrangeras av Blue Science Park tillsammans med Almi, Blekinge Business Incubator (BBI), Blekinge Tekniska Högskola (BTH), Karlskrona kommun, Länsförsäkringar Blekinge, Region Blekinge och Stena Line. Läs mer om Innovation Day här 

  • Sökes: deltagare till nytt forskningsprojekt inom anpassningsbar hållbar design
  • CoSkill - behovsanpassad kompetensutveckling inom digitalisering
  • Innovation Day 2020 ställs in
  • Truesec i sin största rekryteringsansats
  • Vi bygger en park för framtiden
X