Lediga tjänster

Affärsutvecklare Digital AI till Blue Science Park

Som affärsutvecklare/projektledare hos oss är din huvuduppgift att omsätta företagens behov till utvecklingsprojekt tillsammans med företag, högskola och offentlig verksamhet inom Digital AI. Som affärsutvecklare/projektledare är ditt uppdrag att bidra till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för företagens framgång, företrädesvis på en global marknad, genom samarbete mellan företag, högskola och offentlig verksamhet samt andra kluster inom EU. Vi samarbetar med Sveriges ledande innovationsmiljöer inom ICT: Kista, Göteborg, Lund, Linköping och Luleå genom Sweden ICT.
Läs mer

Affärsutvecklare Marin teknik till Blue Science Park

Inom vårt område Marin teknik arbetar vi inom två huvudområden; Undervattensteknik samt Marin informatik eller Marin IT som arbetar med digitala lösningar för marina tillämpningar. För att utveckla området Marin teknik också inom Marin IT söker vi därför en affärsutvecklare/projektledare.
Läs mer

Jobbportal för medlemmar
På Blue Science Park, NetPort Science Park och Techtank i Blekinge finns närmare 200 medlemmar inom olika branscher. Tillsammans skapar vi en miljö med spännande karriärmöjligheter. Flera växer och på vår gemensamma jobbportal talangattraktion.se hittar du några av de lediga tjänster som är ute just nu. Till talangattraktion.se