Posts From the monthly archives: "March 2020"

Med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset arrangerade Blue den 26 mars den första i en rad digitala kunskapsfrukostar under våren. Fyra olika projektpartners från Test-arena Blekinges delprojekt inom Marin teknik och Digitalområdena berättade om resultaten i det nu avslutade projektet. Mats Sigvant från Volvo Cars…(Read More)

Föreningen för de lärosätesanknutna holdingbolagen, FUHS, och svenska branschföreningen för inkubatorer och science parks, SISP, föreslår fyra åtgärdspaket riktade till innovationsföretag omfattande ca 4 miljarder kronor under en övergripande period om 1-1,5 år och i vissa fall upp till tio år. 1. Bidrag…(Read More)

Med anledning av den svåra situation Sverige nu befinner sig i vill vi på Blue Science Park finnas på plats som vanligt för våra medlemmar. Vi värnar om att Sverige inte ska stanna upp och ställer därför om till digitalt i stället för att ställa…(Read More)

Sweden ICT

Sex av Sveriges ledande science parks inom ICT: Blue Science Park, Ideon Science Park, Kista Science City, Lindholmen Science Park, Luleå Science Park och Linköping Science Park utgör tillsammans innovationsmiljöer med fler än 2 400 bolag med 59 000 anställda. Merparten av bolagen finns inom ICT-branschen eller fungerar som st…(Read More)

  • Sökes: deltagare till nytt forskningsprojekt inom anpassningsbar hållbar design
  • CoSkill - behovsanpassad kompetensutveckling inom digitalisering
  • Innovation Day 2020 ställs in
  • Truesec i sin största rekryteringsansats
  • Vi bygger en park för framtiden
X